Zoeken naar magento 2

magento 2
Magento 2 SEO: 6 verbeteringen die je moet weten Comaxx.
Maar, wist je dat ook op het gebied van SEO er met de komst van Magento 2 ook flink wat verbeteringen zijn doorgevoerd? Wij hebben de 6 verbeteringen voor Magento 2 SEO die je moet weten voor je in kaart gebracht.
LAB51: Succesvolle Magento 2 webshops Wij verbinden.
Heb je al een webshop in Magento? Dan wordt het tijd om over te stappen naar Magento 2. Een investering in je Magento 1 shop zou niet slim zijn, want deze oude zal nog maar een paar jaar ondersteund worden.
Innovatieve Magento webshops Bluebird Day.
Zo bouwen wij precies de Magento webshop die bij het vraagstuk past! Meer weten over Magento 2? Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2.
Magento 2 Alan Storm.
Earlier posts include Magento 2: Introducing UI Components, Magento 2: Simplest UI Component, Magento 2: Simplest UI Knockout Component, Magento 2: Simplest XSD Valid UI Component, Magento 2: ES6 Template Literals, Magento 2: uiClass Data Features, Magento 2: UI Component.
Magento 2 Experius.
Magento stopt pas vanaf november 2018 met de support voor Magento 1, maar het aankomende jaar kunnen Magento webshop eigenaren alvast gaan kijken wat er moet gebeuren om over te stappen naar Magento 2. November 2018 lijkt nog ver weg, maar in de wereld van e-commerce is die tijd zo voorbij.
Magento 2 webshop Dutchwebdesign.
Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige Magento 2 webshops met meerdere talen, valuta, stores en koppelingen naar ERP. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak en het leveren van Magento 2 webshops die converteren. Na live gang werken we samen aan verdere online groei en optimalisatie van jouw Magento webshop.
Magento 2 koppelen Picqer Help.
Met de directe koppeling tussen Picqer en Magento worden bestellingen automatisch in Picqer geïmporteerd, worden voorraadwijzigingen van Picqer direct naar Magento doorgegeven en worden ook producten van Magento overgenomen in Picqer. Picqer koppelt met Magento 2 via de REST API.
Magento 2 West Point Digital.
Natuurlijk kunt u ook een live Magento 2 demo krijgen, waarin u zowel de features krijgt te zien, als een overzicht van de belangrijkste verbeteringen en hoe de migratie naar Magento 2 in zijn werk kan gaan. West Point Digital is Magento specialist en wij staan voor u klaar.

Contacteer ons