Resultaten voor Magento 2.0

Magento 2.0
Magento 2 Developer Documentation.
Magento BI Import REST API. Magento Testing Guide. Functional Acceptance Testing. JavaScript Unit Testing. PHP Unit Testing. Web API Functional Testing. Customize Product Creation Form. Magento 2.2 Developer Documentation. Everything you need to build and manage a customized Magento store.
Magento 2 SEO: 6 verbeteringen die je moet weten Comaxx.
Maar, wist je dat ook op het gebied van SEO er met de komst van Magento 2 ook flink wat verbeteringen zijn doorgevoerd? Wij hebben de 6 verbeteringen voor Magento 2 SEO die je moet weten voor je in kaart gebracht.
Succesvol migreren naar Magento 2: een stappenplan Marketingfacts.
Magento is een bekende naam in e-commerce. Tientallen duizenden webshops zijn actief dankzij hun software. Eind 2015 lanceerde het bedrijf Magento 2.0, een software-update ontwikkeld vanuit de ambitie de nieuwe standaard te zetten in de e-commercewereld. De overgang biedt veel voordelen.
Magento 2: een overzicht van de standaard SEO instellingen METMEER.
Magento 2.0 speelt dan ook in op de nieuwe noden van het internet, waar efficiƫntie en doelgerichtheid hoog in het vaandel worden gedragen. Er is vast en zeker nog ruimte voor verbetering, maar we zijn ervan overtuigd dat verdere ontwikkeling deze steevast zullen realiseren. Maatwerk met Magento 2.
Magento 2.0 Transsmart B.V.
Interesse in of aanvullende vragen over SmartConnect? Neem dan contact op met de experts van Transsmart. Stuur een mail naar: sales@transsmart.com of bel ons via 088 126 0302. We helpen u graag verder! Naar de website van Magento 2.0. Terug naar overzicht.
eCommerce Platform Best eCommerce Software for Selling Online Magento. Asset 1.
Fill out the form below and a Magento representative will be in touch soon. By completing and submitting this form, you understand and agree that use of Magento's' website is subject to the Magento Website Terms of Service and Magento Privacy Policy.
Magento als webshop voordelen nadelen Kosten Magento 2.
Wat is Magento? Wat kost een Magento webshop? De voordelen en nadelen van Magento. Magento 1.9 of Magento 2.0 kiezen. Onze extra Magento service. Service Level Agreement. Met een SLA Service Level Agreement krijg je harde garanties over de uptime en een correcte werking van jouw webshop.
De voordelen en verbeteringen van Magento 2.
De keerzijde hiervan is dat de circa 230.000 webshops die op Magento 1 gebouwd zijn niet kunnen upgraden naar Magento 2. Dit wordt een extra uitdaging doordat Magento heeft aangekondigd om eind 2018 te stoppen met de ondersteuning van Magento 1.

Contacteer ons