Meer resultaten voor magento enterprise

magento enterprise
Varien benoemt Vivendo tot Magento Enterprise Partner Channelweb.nl.
Inmiddels is Magento uitgegroeid tot een immens populair eCommerce platform en hebben de specialisten van Vivendo diverse effectieve Magento webshops gerealiseerd. Als Magento Enterprise Solution Partner bouwt Vivendo nu ook webshops op basis van de onlangs geannonceerde Magento Enterprise Edition; de licentieversie van Magento met extra functionaliteiten.
Magento Enterprise webshop Younify is uw partner in e-commerce.
De Magento Enterprise raden wij aan voor e-commerce bedrijven die de community editie ontgroeid zijn en zoeken naar een professioneler platform. Ten opzichte van de concurrentie professionele betaalde e-commerce pakketten is de Enterprise editie van Magento qua investering veel aantrekkelijker.
Magento Enterprise met Innovatie Award winnaar Jaagers.
Magento Enterprise is er als uw e-commerce platform-inspanningen serieuze vormen begint aan te nemen. De Community edition biedt in de basis voor een gratis platform mooie mogelijkheden. Maar wie een stapje verder wil en groter durft te dromen en denken, komt al snel uit bij Enterprise van Magento.
Nieuw jasje voor Magento Enterprise en Community MediaCT.
Maak kennis met de nieuwe namen: Magento Commerce en Magento Open Source! Magento Commerce stond voorheen bekend als Magento Enterprise en Magento Community heet vanaf nu Magento Open Source. Commerce On-premise en Cloud. Magento Commerce komt in twee versies, namelijk de On-premise en Cloud versie.
Een Magento Commerce webshop laten maken door ISM eCompany.
Ja, houd mij op de hoogte van exclusief e-commercenieuws. Wij zijn Magento Enterprise Partner. Meer dan 10 jaar ervaring met Magento. Oplossingen op basis van Magento Open Source en Magento Commerce. Eigen ontwikkelde SEO-extensie voor maximale vindbaarheid in Google. Eigen ontwikkelde e-mailmarketingextensie voor conversieverhogende campagnes.
Magento Enterprise: Alle voordelen op een rijtje Michel Tel.
Wat is nu het geheim van Magento Enterprise? Het grootste geheim en reden om te kiezen voor Magento Enterprise boven bijvoorbeeld Magento Community is dat de Enterprise editie je helpt bij het opbouwen van klantenbinding en het verbeteren van klantenbeleving.
Websites using Magento Enterprise. us. Old Time. Money. Traffic. New Time. Hourglass. be. us. gb. au. fr. de. nl. ca. chevron-down. chevron-up. quote-left. quote-right. Download Now. linkedin-in. user
Magento Enterprise sites that have a traffic rank in the top 100000, sites on the Internet. Magento Enterprise websites with Low Visitor Traffic Volume. Magento Enterprise sites that have a traffic rank outside the top 1 million sites on the Internet.
Magento Enterprise vs Magento Community Hypershop.
Magento Enterprise heeft dezelfde basis als Magento Community, maar heeft meer functies inbegrepen en een betere performance dan de gratis versie. Het Magento Enterprise platform wordt gebruikt door grote bedrijven met hogere behoeften. Als Magento Enterprise gebruiker heb je een Gold Support SLA.

Contacteer ons