Meer resultaten voor magento buckaroo

magento buckaroo
Magento 2.0 klaar voor gebruik Buckaroo.
Vanaf vandaag, dinsdag 19 januari 2016 kunnen we met trots vertellen dat de eerste fase van Magento 2.0 ook gereed is bij Buckaroo. Met de release van deze plugin is Buckaroo één van de eerste Nederlandse Payment Service Providers met een betaalsysteem dat geschikt is voor deze nieuwe versie van Magento.
Nieuwe Magento 1 release Buckaroo.
Het grote voordeel hiervan is dat uw klant nooit een factuur ontvangt van een product dat u nog niet heeft uitgeleverd. Masterpass PHP 7 ondersteuning. Er is PHP 7 ondersteuning toegevoegd voor de Masterpass Magento 1 extensie. Deze extensie is een toevoeging op de Buckaroo Magento 1 extensie.
Download de Magento 2.0 Community en Enterprise plugin Buckaroo.
In 2016 heeft de Buckaroo Magento 2 extensie de Meet Magento award gewonnen in de categorie Magento 2. De toonaangevende award is een prachtig compliment van de Nederlandse Magento community naar TIG en Buckaroo. Direct de Magento 2.0 plugin aanvragen.
Eenvoudig implementeren met onze plugins Buckaroo.
E-commerce plug-ins voor Buckaroo betaalsysteem. Als Payment Service Provider streven wij ernaar het integratieproces van onze betaaloplossing voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Om dit te realiseren zijn er voor de meest populaire e-commerce pakketten standaard plug-ins ontwikkeld. Zo kunt u kosteloos gebruik maken van de plug-ins voor onder meer Magento, WooCommerce en Shopware.
Buckaroo en TIG lanceren Magento 2 extensie Buckaroo.
Merchants die 10 jaar later klanten een up-to-date gebruikerservaring willen geven hebben met Magento 2 de mogelijkheid om state of the art techniek aan te bieden. Welke betaalmethoden ondersteunt Magento 2? Op dit moment ondersteunt de Magento 2 plugin van Buckaroo de onderstaande betaalmethoden.:
Kennissessie AVG / GDPR voor Magento webshops Buckaroo.
Veel Magento 1 en Magento 2 shops zijn aangesloten bij een payment service provider PSP. Elke Anker, Compliance Officer Buckaroo: Wij verwerken transacties voor webshops, daarmee nemen we een stukje van de GDRP uit handen, want de betaalkenmerken en transactiedata staat veilig bij ons.
TIG Betaalkoppeling Buckaroo Magento Community Download. TIG Betaalkoppeling Buckaroo Magento Community Download.
Daarnaast is het mogelijk om per betaalmethode een betaaltoeslag in te stellen, de volgorde te bepalen of om een minimum orderbedrag in te stellen. Verder is het mogelijk om in te stellen of refunds vanuit de extensie verwerkt moeten worden, zowel vanuit Buckaroo naar Magento als vanuit Magento naar Buckaroo.
Download de Magento plugin Buckaroo.
Kies uit de Enterprise en Community Edition Magento. Buckaroo biedt u de mogelijkheid om de speciaal voor Buckaroo ontwikkelde Magento extensie kosteloos op te vragen via onderstaande buttons. De plugin is in opdracht van Buckaroo ontwikkeld door TIG. Deze Magento plugin is beschikbaar voor zowel de Magento Enterprise als de Community Edition.

Contacteer ons