Meer resultaten voor magento nederland

magento nederland
Magento als webshop? De voor en nadelen van Magento.
Magento zelf te installeren? Er is momenteel eigenlijk maar één open source pakket die er in Nederland toe doet: Magento. Magento is redelijk makkelijk in het gebruik en heeft een zeer actieve community. Voor elk probleem is er wel een antwoord.
Nederlandse in Magento instellen makkelijk en snel in 3 stappen. Vergrootglas. caret-down. chevron-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort
Deze handleiding is alleen bedoeld voor mensen met shops met een oudere Magento versie dan 1.9.x. Wanneer je Magento 1.9 gebruikt kun je op deze pagina lezen hoe je in Magento een Nederlands taalpakket kan installeren. Heb je net een Magento hosting pakket afgesloten bij Byte?
Meet Magento Nederland.
De Meet Magento Awards zullen aan het eind van de dag worden uitgereikt. Voor de derde keer op rij kan er een award worden gewonnen in de categorieën Community, Enterprise, Innovatie, Community Project en Magento 2. Locatie Meet Magento Nederland.
Home Experius.
Experius wint best Magento B2B project. Ieder jaar kunnen de meest prestigieuze Magento projecten een Dutchento Award winnen tijdens Meet Magento Nederland. Dit jaar was Experius voor maar liefst drie projecten genomineerd: Oblique in de categorie Best Magento B2C project en CakeSupplies Facility Trade Group in de categorie Best Magento B2B project.
Magento-skimmer infecteert 400 Magento webshops in Nederland en duizenden in het buitenland Support voor Magento.
Magento-skimmer infecteert 400 Magento webshops in Nederland en duizenden in het buitenland. Magento stopt support voor Magento 1 en Magento 2.1. Alles over SSL TLS voor jouw Magento webshop. Google stapt over naar Mobile-first indexing. reCaptcha en Two-Factor Authentication voor Magento 2 Open Source.
Magento vs Shopware.
Echter moeten modules, die bij de prijs van Magento 2 EE inclusief zijn, worden bijgekocht. Wie voor bewezen techniek wil gaan en flexibel wil zijn in het kiezen van een implementatiepartner, is Magento een verstandige keuze. Zeker in Nederland is Magento ruim vertegenwoordigd en is er veel kennis voorhanden, ook vanuit de wereldwijde community.
Magento webshop specialist 200 Magento webshops.
Magento webshop ontwikkeling. Als specialist in Magento webshops helpt Younify je graag met het starten of professionaliseren van je Magento webwinkel. Bekijk hier een volledig overzicht van al onze extensies en koppelingen met ERP en kassasystemen zoals Snelstart, ACA en Exact.
Magento development: hoe doen de beste bureaus van Nederland dat? Emerce.
Suzanne Snoeijink de Lange. Achtergrond 27 december 2017 1006: Magento development: hoe doen de beste bureaus van Nederland dat? Magento is een zeer populair e-commercesoftwarepakket vanwege de veelzijdigheid en flexibiliteit ervan, maar zoals elk open source systeem vraagt het onderhouden ervan aandacht en kennis.

Contacteer ons