X

Over de Magento Expert

magento-open-source

 

Waarom De Magento Expert?

  • Sinds 2008 ervaring met Magento e-Commerce oplossingen
  • Rijke expertise om tot slimme oplossingen te komen
  • Magento certified developers
  • Een schat aan kennis in eigen huis
  • Onze specialisten zijn in staat webshop en speciale wensen op maat voor u te ontwikkelen.

Tempo E-commerce is al sedert 2006 in de weer met alle ontwikkelingen op het gebied van electronische commercie. Het was eind 2002, begin 2003, dat de eerste stappen op het gebied e-commerce voor een grotere doelgroep werden gezet. Destijds nog voornamelijk geïnitieerd door eBay en Amazon dot com als grote spelers in deze markt. De ontwikkeling ging in die tijd razendsnel; zeker toen breedband internet voor veel consumenten definitief de weg naar het world wide web ontsloten.

webshop

De eerste stappen op weg naar een serieuze webshop…

In 2006 betekende dat tevens het prille begin van Tempo E-commerce; een bedrijf dat werd opgezet om de uitdagingen van internet en commercie te combineren. Aanvankelijk uitsluitend ten behoeve van de ‘eigen’ kinderkleding speciaalzaak, maar door succesvolle resultaten ook al snel ontdekt door externe opdrachtgevers.

In die eerste jaren werd er nog volledig gewerkt met de software “os-commerce”; destijds het meest gebruikte ‘open-source’ programma voor e-commerce doeleinden.
In 2008 stapte Tempo E-commerce over naar Magento Commerce; de software die in razend tempo de markt veroverde doordat het tal van mooiere mogelijkheden te bieden heeft dan andere software pakketten.

Vanaf 2008 stapten veel webshop eigenaren over naar Magento Commerce en ook nieuwe webshops werden voornamelijk nog in Magento ontwikkeld. Bij Tempo E-commerce ontstond de behoefte om zich volledig te specialiseren en daartoe werd in 2010 De Magento Expert in het leven geroepen.

De Magento Expert is de specialisatie binnen Tempo E-Commerce welk zich nog uitsluitend toelegt op de ontwikkeling van Magento; zowel in de “community edition” als ook de “enterprise edition”. Officieel gecertificeerde Magento Developers werken voor de Magento Expert aan gewiekste en intelligente oplossingen voor praktische vraagstukken.

Met de binnen De Magento Expert aanwezige, gecertificeerde expertise wordt constant gewerkt aan de mooiste en beste webshop oplossingen van vandaag de dag. Handige modules en interessante koppelingen worden uitgedacht om de webshop van de opdrachtgever net even meer te geven dan de gemiddelde webshop.

De vaardigheden van De magento Expert

CSS
HTML
PHP
magento-ruud

Hey , Ik ben Ruud

dé Magento Expert

Al sinds 2006 ben ik actief met de ontwikkeling van e-commerce en vanaf 2008 meer in het bijzonder Magento Commerce. In dat jaar penetreerde Magento Commerce de markt en bleek al snel tot revolutie in de wereld van webshop ontwikkeling te behoren.

Met mijn bedrijf Tempo E-commerce speelde ik al snel in op deze ontwikkeling en vanaf 2008 heb ik me verder ontwikkelt in het beheersen van de Magento Commerce software.

De Magento Expert is een specialisme van Tempo E-Commerce. Met vurige passie en veel plezier houdt ik me bezig met ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie van goed renderende webshops.

Ik ben pretentieus genoeg om te stellen, dat ik voor ieder eCommerce probleem zo mijn oplossing beschikbaar heb.

Neem gerust eens contact met me op! Ik vertel u graag over de vele mogelijkheden die zullen bijdragen aan het succes in uw digitale ondernemen.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE